Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede
In samenwerking met
RTV Oost

Onbekende ziekenhuispatiënt blijkt 63-jarige Enschedeër

De identiteit van de onbekende patiënt van ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede is bekend. Het is een 63-jarige inwoner van Enschede die in de omgeving van het ziekenhuis woont, meldt RTV Oost.

De man meldde zich afgelopen weekend verward en ziek bij de balie van het ziekenhuis. Hij had geen legitimatie bij zich en was niet in staat om te zeggen wie hij was. Het ziekenhuis riep de hulp van de media in om zijn identiteit te achterhalen.

Rondje door de wijk

Dankzij de politie is achterhaald wie hij is, zegt een woordvoerder van het ziekenhuis. "De man was ver genoeg opgeknapt om de afdeling te verlaten. Hij is met de wijkagent in de auto een rondje gaan rijden in de hoop dat hij wat zou herkennen. En al snel herkende hij zijn eigen woning."

Nu bekend is om wie het gaat, kan het ziekenhuis zijn medische geschiedenis achterhalen. Dat is van belang voor de behandeling. Het ziekenhuis laat weten dat de toestand van de man stabiel is. "Hij maakt het goed en begint aan zijn herstel. Meer tips zijn niet meer nodig."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl