Gertjan Verbeek uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi

Werder Bremen en Verbeek blameren zich in bekertoernooi

Werder Bremen is zondag uit het Duitse bekertoernooi geknikkerd door derdeklasser Sportfreunde Lotte. De zesvoudig bekerwinnaar verloor met 2-1.

Lotte kwam na acht minuten op voorsprong, Bremen-speler Zlatko Junuzovic maakte vlak voor rust gelijk. Een goal van de thuisclub in de 54ste minuut kwam de Bundesligaclub niet meer te boven. Werder Bremen eindigde het duel met tien man na een rode kaart voor Fin Bartels.

Bremen is na Red Bull Leipzig (strafschoppenserie tegen Dynamo Dresden) de tweede Bundesligaclub die in de eerste ronde door een club uit een lagere divisie is uitgeschakeld.

Gertjan Verbeek werd met VfL Bochum uitgeschakeld door een amateurploeg. Bochum verloor met 4-3 na verlenging van FC Astoria Walldorf, dat uitkomt in de Regionalliga Südwest.