Podcast
NOS Nieuws

Primeur: wekelijkse podcast met het beste uit Het Oog

Met het Oog op Morgen komt vanaf deze week elke zaterdag met een eigen podcast met hoogtepunten uit het radioprogramma. Met deze week:

630.000 mensen bleven er in Nederland voor op en zagen haar naast het goud grijpen op de 200 meter. De Nederlandse sprinter Dafne Schippers verloor in de finale van Elaine Thompson. Lucella Carasso sprak donderdagavond met Derek Schippers, de broer van de teleurgestelde Dafne.

Nederlandse scholen moeten zich voorbereiden op spanningen in de Turkse gemeenschap. Samen met directeur van Stichting School en Veiligheid Klaas Hiemstra en collegevoorzitter van Hogeschool Rotterdam Ron Bomans blikte Wilfried de Jong maandag vooruit op het nieuwe schooljaar.

Joost Vullings sprak zondag met onderzoeker Lars van den Hoek Oostende van Naturalis over de grootste hoax in de paleontologie. Na meer dan honderd jaar is achterhaald wie er verantwoordelijk is voor de sjoemelschedel die werd gevonden in het Engelse Piltdown.

In de uitzending van zondag vertelde acteur Saman Amini in de gesprekkenreeks over racisme aan Max van Weezel over zijn eigen ervaringen met discriminatie in Nederland. Volgens Amini zit racisme in ons allemaal.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl