AZ-trainer John van den Brom feliciteert Stijn Wuytens met zijn twee treffers tegen Vojvodina Novi Sad
NOS Voetbal

Van den Brom geniet van volwassen AZ

"We hebben geweldig gespeeld en dit geven wij niet meer weg." AZ-trainer John van den Brom kan zijn geluk niet op na de 3-0 uitzege van zijn ploeg bij Vojvodina Novi Sad. Daardoor mag AZ zich zo goed als zeker opmaken voor de groepsfase van de Europa League.

Na de ruime overwinning is de return in Alkmaar een formaliteit, weet ook Van den Brom. "We moeten eerst volgende week nog, behoor je dan te zeggen, maar dit gaan we afmaken op een manier die bij AZ hoort", aldus Van den Brom. "We zijn vandaag dodelijk in de omschakeling geweest, echt geweldig. Dan kun genieten als trainer langs de kant."

Doelpuntenmaker Wuytens: een fantastische uitslag

Wuytens scoort twee keer

Stijn Wuytens was met twee doelpunten de man van de wedstrijd. In de eerste helft kopte hij raak, in de tweede helft schoot hij een vrije trap feilloos binnen. "Hij lag op een perfecte positie, toen ik hem raakte voelde ik al dat het een goede was. Toen ik opkeek zat hij er inderdaad in", vertelt Wuytens.

"We hebben echt goed gespeeld, op een volwassen manier. Zakelijk, weinig weggegeven en onze kansen afgemaakt", vervolgt de Belg. "Het is misschien wel makkelijker gegaan dan we gedacht hadden. Dit mag niet meer misgaan."

Van den Brom: echt geweldig, dit is genieten

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl