Robert Snodgrass van Hull City viert zijn doelpunt tegen titelverdediger Leicester City

Leicester City begint nieuwe seizoen met pijnlijke nederlaag

Leicester City is het nieuwe seizoen begonnen met een nederlaag. De verrassende kampioen van afgelopen seizoen ging met 2-1 onderuit bij Hull City, dat door velen gezien wordt als de voornaamste degradatiekandidaat. Vorig seizoen leed Leicester slechts drie nederlagen.

Voor rust viel er lange tijd weinig te genieten. Leicester had de overhand, maar kreeg alleen via Jamie Vardy (op aangeven van aanwinst Ahmed Musa) een kans. Vlak voor rust opende Hull de score. Na een redding van Kasper Schmeichel zorgden Abel Hernández en Adame Diomande met een gebroederlijke omhaal voor de 1-0.

Direct na rust kwam Leicester uit een makkelijk gegeven penalty op 1-1. Tom Huddlestone haalde Demarai Gray buiten de zestien neer, waarna Riyad Mahrez het buitenkansje verzilverde. Nog binnen het uur schoof Robert Snodgrass de 2-1 binnen, waarna beide ploegen nog goede kansen op een treffer misten.