Tom Dumoulin vlak na zijn val in de Tour de France, waardoor hij moest opgeven
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Ajax verwerkt het teleurstellende resultaat van dinsdagavond tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League (1-1). AZ en Heracles Almelo moeten donderdag proberen om wel 'de nul' houden in hun kwalificatieduel in de Europa League.

Heracles neemt het thuis op tegen het Portugese Arouca (vanaf 18.45 uur) en AZ begint om 20.45 uur in Alkmaar tegen PAS Giannina uit Griekenland. De NOS blikt vandaag in het Sportjournaal en in Nieuwsuur vooruit op de confrontaties van beide eredivisieclubs.

Dumoulin

Positief nieuws was er dinsdag over Tom Dumoulin, die vandaag alweer op de fiets stapt voor het criterium de Acht van Chaam. De Limburger krijgt daardoor een indicatie hoe het daadwerkelijk is gesteld met zijn linkerpolsblessure. Vanavond in Nieuwsuur een verslag van Dumoulins bevindingen.

Ook richten we het vizier op Rio de Janeiro en is er vanavond in Nieuwsuur een reportage met Ellen Hoog, steraanvalster van de Nederlandse vrouwenhockeyploeg. Op NPO Radio 1 kijken we tussen 21.00 en 22.00 uur met judoka Anicka van Emden vooruit op haar olympisch toernooi.

NPO Sport

Mocht u het EK voetbal nog een keer willen beleven, dan zit u goed bij het digitale kanaal NPO Sport. Daarop worden tot en met komende vrijdag alle wedstrijden van de eerste tot de laatste minuut herhaald.

Uitzendingen van woensdag 27 juli bij de NOS

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1 en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Radio Sportzomer NPO Radio 1
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
23.58 uur Late Journaal en sport NPO 1 en NOS.nl
Gehele dag EK voetbal NPO Sport

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl