Zeker drie mannen duwen Wendel Meijer in een witte Audi
NOS Nieuws

25.000 euro beloning voor gouden tip dubbele ontvoeringszaak

Justitie looft een beloning van 25.000 euro uit voor de gouden tip in de zaak van de verdwenen Wendel Meijer uit Landsmeer en Soufiyan Essabaouni uit Amsterdam. Beide mannen verdwenen vorige week. Volgens de politie is er mogelijk een verband tussen beide ontvoeringen.

De 36-jarige Meijer werd vorige week dinsdag ontvoerd bij zijn bedrijf in Zaandam. De 21-jarige Essabaouni werd woensdagnacht meegenomen nadat hij was klemgereden op een parkeerplaats in Zwanenburg, bij Amsterdam. De politie houdt er rekening mee dat hij is aangezien voor iemand anders, omdat hij in de auto van een familielid reed.

Bewakingsbeelden

Het is niet duidelijk waar de twee mannen zijn, of ze nog leven of dat ze worden vastgehouden, eventueel samen of op verschillende plekken. De politie onderzoekt of ze betrokken waren bij dezelfde ripdeal, een actie waarbij de ene crimineel de ander berooft van geld of drugs.

Het programma Opsporing Verzocht liet vanavond bewakingsbeelden zien. Daarop is te zien hoe Wendel Meijer door zeker drie mannen in een witte Audi, vermoedelijk een S4 Avant, werd geduwd. De recherche vraagt mensen die de slachtoffers nog gezien hebben of meer weten over de zaak, zich te melden.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl