Wachtende reizigers op Eindhoven Airport
NOS Nieuws

Regen en onweer leiden opnieuw tot overlast

Het slechte weer van vandaag leidt op verschillende plaatsen tot overlast. Vanaf Eindhoven Airport kon een tijd niet gevlogen worden vanwege onweer. Zeven vluchten liepen vertraging op. Reizigers stonden te wachten in de vertrekhal.

De MotoGP tijdens de TT van Assen werd tijdelijk stilgelegd wegens de regen. De organisatoren vonden het na veertien ronden te gevaarlijk worden om de race voort te zetten. Enige tijd later werd de race hervat.

Het KNMI heeft vandaag code geel afgegeven voor verschillende provincies. De eerste training van Vitesse is vanochtend letterlijk in het water gevallen. De oefensessie werd twee keer gestaakt vanwege onweer. De ruim 2000 toeschouwers konden niet lang van de training genieten.

Henk Fraser (R) wacht met zijn staf een onweersbui af in de catacomben van het trainingscomplex tijdens de eerste training van Vitesse voor het seizoen 2016/2017.

Het festivalterrein van Parkpop in Den Haag ging later open. Dat had te maken met herstelwerkzaamheden aan het veld die langer duurder dan gepland. De werkzaamheden aan het veld waren nodig vanwege de hevige regenval van afgelopen week. Gisteren liepen er 30.000 bezoekers over het festivalterrein.

Het veld van Parkpop

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl