Valentino Rossi komt vandaag in actie in Assen
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

De TT van Assen vindt dit jaar niet op zaterdag, zoals u waarschijnlijk gewend was, maar op zondag plaats. De NOS zendt de races live uit en ontvangt gasten als Jurgen van den Goorbergh en Bo Bendsneyder.

De extra uitzending van Studio Sport begint om 10.45 uur op NPO 1 en is ook te zien via NOS.nl. Op NPO Radio 1 zijn vanaf 11.00 uur flitsen van de Moto3. Een uur later volgt de Moto2 en om 14.00 uur start de Moto GP. Allemaal live te volgen via radio en televisie.

De TT Assen: niet op zaterdag, maar op zondag

Direct na de TT Assen gaan we op televisie over naar Frankrijk voor de wedstrijd Frankrijk-Ierland, die in Lyon wordt gespeeld. Behalve het gastland komt ook de regerend wereldkampioen in actie: Duitsland neemt het in Lille op tegen Slowakije (18.00 uur).

De EK-dag wordt afgesloten door Hongarije en België, die in Toulouse vanaf 21.00 uur strijden om een plek bij de laatste acht. De wedstrijd wordt gevolgd door Studio France.

De wedstrijden van zaterdag 26 juni

In het Sportjournaal om 17.00 uur onder meer aandacht voor de eerste training van Feyenoord en de definitieve hockeyselectie van de mannen voor de Olympische Spelen in Rio. Deze onderwerpen zijn ook terug te vinden in Radio Sportzomer op de NPO Radio 1 (12.00 uur), net als de eerste training van Vitesse en het CHIO in Rotterdam.

Om 19.30 uur wordt de finale van de Champions Trophy vrouwen, met Nederland en Argentinië, uitgezonden op NOS.nl. Kort voor middernacht is er een samenvatting te zien van die eindstrijd. Verder komen de NK turnen (toestelfinales), de EK-wedstrijden en de TT voorbij.

De uitzendingen van zondag 26 juni

Tijd Programma Waar?
10.45 uur TT Assen NPO 1, NOS.nl en NPO Radio 1
12.00 uur Radio Sportzomer NPO Radio 1
14.51 uur EK voetbal: Frankrijk-IerlandNPO 1 en NOS.nl
17.00 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
17.20 uur EK voetbal: Duitsland-Slowakije NPO 1 en NOS.nl
19.30 uur Finale Champions Trophy NOS.nl
20.21 uur EK voetbal: Hongarije-België NPO 1 en NOS.nl
22.58 uur Studio France NPO 1 en NOS.nl
23.54 uur Late Journaal en sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl