Een archieffoto van het strand bij Punta Cana
NOS Nieuws

Autopsie verricht op stel Dominicaanse Republiek

In Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, is sectie verricht op de lichamen van het Nederlandse echtpaar. Jeroen Venema (31) en Michou de Graaf (28) overleden dit weekend. Ze waren op huwelijksreis toen ze beiden ziek werden. De arts van het luxe resort stuurde hen door naar een privékliniek waar ze in de nacht van zondag op maandag overleden.

Familie is gisteravond aangekomen, laat een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken weten. De familie wordt bijgestaan door medewerkers van de ambassade.

Er zijn veel vragen over de dood van het jonge stel. Ze waren overdag op een excursie geweest naar het eiland Saona. Bij terugkomst in het hotel voelden de twee zich niet lekker. Enkele uren later overleden ze allebei. Er is een groot onderzoek gestart, daarbij is ook de politie van de Dominicaanse Republiek betrokken.

Het is nog niet bekend wanneer de uitslag van de autopsie bekend wordt gemaakt. Volgens het ministerie van Buitenlandse zaken kan dat enkele dagen duren.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl