Nathan Allan de Souza
NOS Voetbal

Chelsea-huurling Nathan nog een jaar bij Vitesse

De Braziliaanse voetballer Nathan speelt ook komend seizoen op huurbasis voor Vitesse. De middenvelder is eigendom van Chelsea, dat hem vorig seizoen ook al verhuurde aan de Arnhemmers. Hij speelde negentien wedstrijden waarin hij twee keer scoorde.

"Ik ben heel goed opgevangen bij Vitesse. Ik voel mij goed hier en hoop komend seizoen belangrijk te zijn voor de club", zegt Nathan vanuit Brazilië, waar hij hoopt te herstellen van een rugblessure die hem de laatste eredivisiewedstrijden aan de kant hield.

Technisch directeur Mo Allach van Vitesse is tevreden over de huurling. "Nathan heeft laten zien over geweldige kwaliteiten te beschikken. Hij is erg creatief en technisch en is zeer aanvallend ingesteld."

Volgen er meer?

De 20-jarige aanvallende middenvelder, die nog geen wedstrijd speelde voor Chelsea, is vooralsnog de enige speler die overkomt uit Londen. De toekomst van andere huurlingen van het afgelopen seizoen, Lewis Baker en Isaiah Brown, is nog onzeker. Die van Dominic Solanke is wel duidelijk: hij blijft komend seizoen bij Chelsea.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl