Adele tijdens haar concert in de Ziggo Dome
NOS Nieuws

'Die 240 euro voor Adele was het me driedubbel waard'

"Fantastisch", "schitterend" en "grandioos". Fans van Adele kwamen gisteravond na afloop van haar eerste concert in Amsterdam superlatieven te kort.

De Britse zangeres begon met haar nummer Hello, de eerste single van haar laatste album. "Ze begint met zingen en dan zie je haar ogen op een groot scherm opengaan", vertelde een vrouw. "Daarna komt ze na enkele seconden midden in de zaal omhoog. Dat is kippenvel, echt kippenvel."

Je hebt het idee dat je samen met haar in de kamer staat en dat ze gewoon voor jou staat te zingen.

Fan Adele

Een andere vrouw betaalde veel geld voor haar kaartje, maar daar had ze allerminst spijt van. "Ik heb 240 euro betaald, maar dat was het me driedubbel waard."

Een mannelijke fan was vooral positief over de sfeer die Adele tijdens het concert creëerde. "Je hebt het idee dat je samen met haar in de kamer staat en dat ze gewoon voor jou staat te zingen. De sfeer die ze opbouwt in zo'n grote zaal is echt grandioos."

Adele tijdens haar concert in de Ziggo Dome

Afgelopen weekend trad Adele op in de Italiaanse stad Verona. Daar sommeerde ze tijdens haar optreden een vrouw te stoppen met filmen. "Ik was daardoor een klein beetje bang dat ze een beetje arrogant zou zijn", zei een bezoeker in Amsterdam. "Maar Adele vertelde gisteravond dat het om iemand ging die een enorm professionele camera had geïnstalleerd. Ze was ook al twee keer gevraagd weg te gaan, maar die vrouw wilde niet luisteren."

De vrouwelijke fan vond het goed dat Adele dat verhaal even uitlegde. "Dat was fijn, maar het hele concert was fantastisch. Ze was heel goed bij stem en het was een persoonlijk intiem concert."

De komende dagen treedt Adele nog drie keer op in de Ziggo Dome.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl