Adele bij de uitreiking van de Grammy Awards in februari dit jaar
NOS Nieuws

Hello, it's me: Adele zingt in Amsterdam

Ruim 50.000 gelukkige fans kunnen de komende dagen Adele horen en zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Britse zangeres begint vanavond aan haar vier optredens in de hoofdstad. De andere shows staan gepland voor vrijdag, zaterdag en maandag.

De belangstelling voor de kaartjes was overweldigend. Begin december waren ze in no time weg. De politie waarschuwt wanhopige fans voor oplichters die tickets aanbieden op internet.

Fan Jeroen Gortworst is een van de gelukkigen die een kaartje wisten te bemachtigen. Hij had tijdens de voorverkoop veel vrienden en familie ingeschakeld en had daarmee succes. "Ik had in totaal vijf kaarten te verdelen."

Gortworst hoorde Adele voor het eerst in een tv-programma van Paul de Leeuw in 2009. "Ze zong Make you feel my love. Dat was voor het eerst dat ik door een stem en door muziek werd geraakt. Ik dacht: 'wow, zij is goed'."

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Ook op Twitter kunnen enthousiaste fans niet meer wachten op het concert. De vraag is nog wel of ze foto's en video's durven maken van het optreden, aangezien Adele afgelopen weekend een filmende bezoeker een veeg uit de pan gaf.

Adele zelf trekt zich overigens weinig aan van alle toestand; ze maakte gisteren een fietstochtje door Amsterdam met haar vriend en hun zoontje.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl