Het tapijt waarin het stoffelijk overschot ligt
In samenwerking met
Rijnmond
NOS Nieuws

Lichaam in opgerold tapijt op straat gevonden

In een tapijt aan de Gordelweg in Rotterdam-Noord is een deel van een stoffelijk overschot gevonden. Een voorbijganger sloeg het tapijt open en belde daarna de politie.

De politie heeft een huis in de buurt aangemerkt als de plek waar het misdrijf is gepleegd. Daar zou een ander deel van het stoffelijk overschot liggen. Het huis bevindt zich op ongeveer 250 meter afstand van de plek waar het tapijt lag.

Roemeense vrouw

Buurtbewoners zeggen tegen RTV Rijnmond dat het slachtoffer een Roemeense vrouw is. Haar man sprong volgens hen vanochtend voor de trein bij station Noord. De recherche denkt inmiddels ook te weten wie het slachtoffer is, maar wil dat pas bekendmaken als het lichaam is geïdentificeerd en de familie is ingelicht.

De man had al langer psychische problemen. Een paar maanden geleden had hij geprobeerd zijn huis aan de Gordelweg op te blazen door de gaskraan open te draaien.

Buurt bezorgd

Hij is daarna opgenomen in een psychiatrische inrichting, maar een paar weken geleden werd hij daaruit ontslagen. De buurt maakte zich na zijn terugkeer al ernstige zorgen. Volgens een buurtbewoonster zei een wijkagent dat de politie niets kon doen.

Advertentie via Ster.nl