Spelers Go Ahead Eagles vieren feest na treffer

Ruime overwinning Eagles op De Graafschap

Go Ahead Eagles staat na één jaar in de Jupiler League op de drempel van een terugkeer naar de eredivisie. In de play-offs om promotie en degradatie verschafte de Deventer club zich met een verdiende 4-1-overwinning op De Graafschap een prima uitgangspositie voor de return, zondag in Doetinchem.

Randy Wolters opende de score, waarna Sander Duits na een half uur uit een strafschop de marge verdubbelde. De Graafschap kwam met een man minder te staan toen aanvoerder Ted van de Pavert met rood werd weggestuurd. In ondertal kwam de eredivisieclub via Alexander Bannink weliswaar terug tot 2-1, maar kort voor rust maakte Kenny Teijsse er 3-1 van. In blessuretijd van de tweede helft maakte Wolters de min of meer beslissende 4-1.