Sport vandaag
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

De sport bij de NOS begint deze zondag al vroeg, met de Nederlandse volleybalsters die in Tokio hun tweede wedstrijd op het olympisch kwalificatietoernooi spelen. De wedstrijd tegen Zuid-Korea wordt vanaf 8.30 uur live uitgezonden op NPO 1 en NOS.nl.

De finale van de Euro Hockey League is een Nederlands onderonsje geworden. In Barcelona strijden Kampong en Amsterdam om de titel. De finale begint om 14.00 uur en is live te zien op tv en internet.

Giro, handbal en eredivisie

Na het hockey wordt de focus verlegd naar Italië voor de negende etappe in de Giro d'Italia. Tom Dumoulin hoopt in de tijdrit - zijn specialisme - de leiderstrui te heroveren. De tijdrit is van de eerste tot de laatste renner te volgen in ons liveblog op NOS.nl en vanaf 14.40 uur ook in beeld op NOS.nl.

Om 16.00 uur begint uur de eerste play-offwedstrijd om de landstitel bij de handbalsters tussen VOC en Dalfsen. Die wedstrijd is live te zien op de NOS.nl.

En natuurlijk zijn de play-offs in de eredivisie om de Europa League-tickets te volgens via ons liveblog op NOS.nl. Om 12.30 uur trappen Heracles Almelo en FC Groningen af en twee uur later volgt FC Utrecht-PEC Zwolle.

Ook de eerste grand prix van Max Verstappen voor Red Bull kan ook op de voet gevolgd worden op de site.

Andere Tijden Sport

Het negende seizoen van Andere Tijden Sport begint met De geboorte van het Legioen, over hoe een legendarische boottocht naar Portugal in 1963 het bestaan van het Legioen van Feyenoord inluidde.

De uitzendingen op zondag 15 mei

Tijd Programma Medium
08.30 uur Studio Sport (OKT volleybal) NOS.nl en NPO 1
13.10 uur Studio Sport (Euro Hockey League, Giro d'Italia) NOS.nl en NPO 1
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
14.40 uur Giro d'Italia NOS.nl
16.00 uur Handbal: VOC-Dalfsen NOS.nl
19.00 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.08 uur Andere Tijden Sport: De geboorte van het Legioen NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl