Luciano Narsingh en Jetro Willems
NOS Voetbal

'Willems, Narsingh en Maher vertrekken bij PSV'

Technisch manager Marcel Brands van PSV verwacht komende zomer afscheid te nemen van Jetro Willems en Luciano Narsingh. Het tweetal heeft een contract tot medio 2017 en om die reden kan PSV deze zomer nog een transferbedrag voor beiden vragen.

Zowel Willems als Narsingh wilde vorig jaar de stap naar het buitenland maken. Een knieblessure doorkruiste destijds de ambities van Willems. "Tegen Narsingh hebben we toen gezegd dat we niet akkoord gingen met zijn wens, omdat Depay en Wijnaldum ook al waren vertrokken", zei Brands in het televisieprogramma Voetbal Inside.

Luuk de Jong

De technisch manager vertelde dat er nog geen concrete interesse is voor de spelers. Ook niet voor aanvoerder en clubtopscorer Luuk de Jong. "Ik verwacht niet dat hij snel vertrekt. Hij heeft in de media al aangegeven dat hij niet zomaar zal vertrekken. Hij weet wat hij hier heeft."

Luuk de Jong

Brands denkt in ieder geval wel dat Adam Maher zijn langste tijd heeft gehad in Eindhoven. De middenvelder heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en viel zelfs enige tijd buiten de wedstrijdselectie. Maher speelde toen op eigen initiatief een aantal duels met Jong PSV.

Schaars en Lestienne

Brands vertelde ook dat de samenwerking met routinier Stijn Schaars, die een aflopende verbintenis heeft, geen vervolg krijgt.

Naast Schaars lijkt ook Maxime Lestienne, die dit seizoen werd gehuurd van Al-Arabi, komend seizoen niet meer bij PSV te spelen. Jeugdspeler Steven Bergwijn krijgt dan volgens Brands zijn kans in het elftal van Phillip Cocu.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl