NOS Voetbal

Sussende Hiddink komt lelijk ten val bij opstootje

Chelsea-trainer Guus Hiddink heeft maandagavond na de verhitte derby tegen Tottenham Hotspur (2-2) een lelijke val gemaakt bij de spelerstunnel.

De trainer trachtte een opstootje tussen spelers van Chelsea en Tottenham te sussen, maar ging daarbij zelf onderuit. Stewards hielpen hem weer overeind waarna hij een tikje aangeslagen de catacomben opzocht.

"Het was een emotionele wedstrijd, een hectische derby", gaf de ogenschijnlijk ongedeerde Hiddink na afloop toe. "Dat mag natuurlijk best, maar er waren ook incidenten die niet mogen gebeuren", doelde hij op de vele opstootjes tijdens en na de grimmige wedstrijd.

Vijf bedankjes voor Hiddink van emotionele Ranieri

Ranieri belt met Hiddink

Hiddink vertelde tevens dat hij kort na het duel had gesproken met een emotionele trainer Claudio Ranieri, die met Leicester City de landstitel mocht gaan vieren door de 2-2 bij Chelsea-Tottenham.

"Een paar minuten na het laatste fluitsignaal, en na het potje judo, kreeg ik een telefoontje van hem. Zijn stem trilde en hij huilde geloof ik een beetje. Hij zei zeker vijf keer 'bedankt'."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl