James Harden (r) werd topscorer met 35 punten
NOS Sport

Rockets brengen spanning terug tegen Warriors

Houston Rockets heeft de spanning teruggebracht in de eerste ronde van de play-offs tegen Golden State Warriors. De thuisploeg won het derde duel in de serie nipt met 97-96 en brengt de stand in de play-offs daarmee op 2-1.

Houston Rockets kende een droomstart en legde de basis voor de overwinning in het eerste kwart: 31-18. Daarna leken de Warriors wakkergeschud en kropen zij punt voor punt dichterbij.

Met nog tien seconden op de klok scoorde Ian Clark waardoor de gasten zelfs met de winst aan de haal leken te gaan. James Harden, die topscorer werd met 35 punten, besliste echter anders. In de slotseconden zette hij de eindstand op het bord.

Bij Golden State ontbrak Stephen Curry, net als in het tweede duel, vanwege een enkelblessure.

In de play-offs tussen Oklahoma City en Dallas Mavericks heeft de Thunder weer de leiding genomen (2-1). In het derde duel was de ploeg van Kevin Durant (34 punten) en Russell Westbrook (26 punten) met 131-102 te sterk.

Ook Toronto Raptors nam de leiding in de play-offs. Tegen Indiana Pacers is de stand door een 101-85 overwinning nu 2-1 voor de Canadezen.

Uitslagen 21 april

ThuisploegUitploegUitslag
Dallas MavericksOklahoma City Thunder102-131
Indiana PacersToronto Raptors85-101
Houston RocketsGolden State Warriors97-96

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl