Een Barcelona-supporter neemt een foto van Johan Cruijffs condoleance-plek
NOS Voetbal

Cruijff blijft publiek trekken naar Camp Nou en Arena

Ook op Paaszondag is er weer een enorme toeloop bij de herdenkingsplek voor Johan Cruijff bij het Camp Nou-stadion van Barcelona. Naar verwachting zullen wederom 15.000 mensen vandaag het condoleanceregister tekenen.

Jordi Cruijff zal dinsdag tussen 15.00 en 18.00 uur de herdenking sluiten en een korte verklaring afleggen. Barcelona is daarnaast met Ajax in gesprek over een oefenwedstrijd in Camp Nou in juli ter ere van Cruijff.

Barcelona ook op Paaszondag in de rij voor Cruijff

In de Amsterdam Arena is het publiek ook nog steeds welkom om langs het veld een condoleanceregister voor Cruijff te tekenen. Of is het 't Johan Cruijff Stadion?

Al bijna 30.000 mensen hebben op internet een petitie ondertekend die oproept de Arena om te dopen in het Johan Cruijff Stadion. De onlinepetitie werd donderdag door fans in het leven geroepen en had een dag later al 10.000 handtekeningen binnen.

Onder anderen de Amsterdamse sportwethouder Eric van der Burg en burgemeester Eberhard van der Laan spraken zich al uit voor een naamswijziging. De directie van het stadion gaat het voorstel serieus bekijken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl