Jorien ter Mors na haar rit op de 1.500 meter in Sotsji
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

De tweede dag van de WK afstanden in Kolomna start met de 1.000 meter voor vrouwen. Gaan Jorien ter Mors en Marrit Leenstra het de Amerikaanse schaatssters moeilijk maken? Naast de sprintafstand staan ook de 1.500 meter voor mannen, de 5.000 meter voor vrouwen en de ploegenachtervolging voor mannen op het programma.

De dag begint om 15.00 uur en alle wedstrijden zijn live te zien via NOS.nl en NPO 1. Ook Langs de Lijn volgt de wedstrijden op de voet op NPO Radio 1.

Vanavond gaat ook het ABN Amro-tennistoernooi verder. De kwartfinale tussen Philipp Kohlscheiber en Marin Cilic wordt om 19.30 uur gespeeld en kan live bekeken worden via de livestream op NOS.nl. Van alle andere wedstrijden zijn op website van de NOS wedstrijdverslagen te vinden.

's Avonds om 23.32 uur is er op NOS.nl en NPO 3 een samenvattend programma met al het nieuws uit Rotterdam op een rij.

Speelronde 23 in de eredivisie start met het duel SC Cambuur - FC Utrecht. Kunnen de Friezen het tij keren na het vertrek van trainer Henk de Jong? Gaat FC Utrecht na drie verloren competitieduels weer een keer met de winst aan de haal? Het is vanavond te volgen via een liveblog op NOS.nl en later om 22.20 uur op NPO 1 te zien bij Eredivisie op Vrijdag.

Deze keer legt Maxim Hartman PEC Zwolle-trainer Ron Jans het vuur aan de schenen en is de NOS playercam een week in het bezit geweest van Vincent Vermeij van De Graafschap.

Programma's vrijdag 12 februari

TijdProgrammaMedium
13.10 uurLunchjournaalNOS.nl en NPO 1
15.00 uurStudio Sport met WK afstandenNOS.nl en NPO 1
19.30 uurABN Amro-tennistoernooi Kohlschreiber-CilicNOS.nl
20.30 uurLangs de Lijn en OmstrekenNPO Radio 1
22.20 uurEredivisie op VrijdagNOS.nl en NPO 1
22.40 uurNieuwsuurNOS.nl en NPO 2
23.32 uurStudio Sport met het ABN Amro-tennistoernooiNOS.nl en NPO 3

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl