Afvallen nr.1 goed voornemen 2011

Vier op de vijf Nederlanders maakt goede voornemens en het meest populair is afvallen. Dat blijkt uit onderzoek van het economische bureau van ING.

Na afvallen staat 'minder druk maken' op de tweede plaats in de top 5.Hierna volgen meer sporten/bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen. De mannen hebben 500 euro over voor het slagen van hun goede voornemen, vrouwen 400 euro. In totaal vertegenwoordigt dat volgens het bureau 1,4 miljard euro.

Over dieetvoornemens zijn mensen het minst optimistisch, terwijl het grootste deel van de mensen die meer willen gaan sporten denken dat wel vol te houden.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Armin van Buuren tijdens het Amsterdam Music Festival Armin van Buuren, gevaar op het web Wie het nieuwste nummer van Armin van Buuren wil downloaden, moet goed oppassen. De Nederlandse dj is een van de gevaarlijkste cyber celebrities van de wereld.
  • De Markthal In beeld: Rotterdam opent foodwalhalla Vandaag is in Rotterdam de eerste foodmarkt van Nederland geopend. In De Markthal is naast heel veel eten ook 's werelds grootste kunstwerk te zien.
  • Mario D. en de monstertruck Monstertrucker Mario D. op vrije voeten Mario D., de monstertruckchauffeur die zondag tijdens een show het publiek inreed, komt op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte, zegt het Openbaar Ministerie. Mario D. wordt naar een geheime locatie gebracht en zal daar de komende tijd blijven.