Afvallen nr.1 goed voornemen 2011

Vier op de vijf Nederlanders maakt goede voornemens en het meest populair is afvallen. Dat blijkt uit onderzoek van het economische bureau van ING.

Na afvallen staat 'minder druk maken' op de tweede plaats in de top 5.Hierna volgen meer sporten/bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen. De mannen hebben 500 euro over voor het slagen van hun goede voornemen, vrouwen 400 euro. In totaal vertegenwoordigt dat volgens het bureau 1,4 miljard euro.

Over dieetvoornemens zijn mensen het minst optimistisch, terwijl het grootste deel van de mensen die meer willen gaan sporten denken dat wel vol te houden.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De roze vluchtheuvel Wijchen heeft roze vluchtheuvels In het Gelderse Wijchen hebben ze nu roze vluchtheuvels. Da's een foutje van een ambtenaar die de verkeerde kleurcode doorgaf:
  • Op reis met een selfiestick Selfiesticks niet aan te slepen Hij is populairder dan ooit: de selfiestick. Een app op een stokje om selfies mee te maken. China kan de productie bijna niet bijbenen.
  • Cee Lo green Cee Lo Green legt uit wat verkrachting is Cee Lo Green is voorlopig even uitgewitterd. Hij heeft zijn Twitter-account verwijderd. Vrijdag hoorde de rapper dat hij drie jaar proeftijd krijgt en een taakstraf moet doen, vanwege drugsgebruik. Die aanklacht was een restant van een zaak waarin Green was aangeklaagd voor aanranding. Green zou in 2012 een vrouw hebben gedrogeerd, en haar daarna hebben verkracht. Maar Green vond 't geen verkrachting, en legde op Twitter uit waarom. Maar dat had 'ie beter niet kunnen doen.