Afvallen nr.1 goed voornemen 2011

Vier op de vijf Nederlanders maakt goede voornemens en het meest populair is afvallen. Dat blijkt uit onderzoek van het economische bureau van ING.

Na afvallen staat 'minder druk maken' op de tweede plaats in de top 5.Hierna volgen meer sporten/bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen. De mannen hebben 500 euro over voor het slagen van hun goede voornemen, vrouwen 400 euro. In totaal vertegenwoordigt dat volgens het bureau 1,4 miljard euro.

Over dieetvoornemens zijn mensen het minst optimistisch, terwijl het grootste deel van de mensen die meer willen gaan sporten denken dat wel vol te houden.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De beenlamp op eBay eBay zit niet te wachten op Leo's been Hij deed er hard z'n best voor om z'n geamputeerde been te mogen houden - en om er een lamp van te maken -, maar nu probeert hij hem toch kwijt te raken. Hij zette 'm op eBay. Maar omdat het tegen de regels van de online marktplaats is om menselijke resten te verkopen, is Leo's advertentie offline gehaald.
  • Vice News Welkom in Aleppo, de spookstad van Syrië In een vijfdelige documentaire volgt verslaggever Aris Roussinos het Islamitisch Front in Aleppo. Het IF is de grootste groep opstandelingen in de stad.
  • Kees Broere Kees Broere: "Ik heb deze week geen één hand geschud" "Je kunt me gewoon een hand geven. Zonder koorts heb je geen ebola, geen koorts, geen ebola. Toen ik in Liberia was werd m'n temperatuur gemeten, nu ik terug ben doe ik dat zelf twee keer per dag. Geen probleem", zegt Broere.