Afvallen nr.1 goed voornemen 2011

Vier op de vijf Nederlanders maakt goede voornemens en het meest populair is afvallen. Dat blijkt uit onderzoek van het economische bureau van ING.

Na afvallen staat 'minder druk maken' op de tweede plaats in de top 5.Hierna volgen meer sporten/bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen. De mannen hebben 500 euro over voor het slagen van hun goede voornemen, vrouwen 400 euro. In totaal vertegenwoordigt dat volgens het bureau 1,4 miljard euro.

Over dieetvoornemens zijn mensen het minst optimistisch, terwijl het grootste deel van de mensen die meer willen gaan sporten denken dat wel vol te houden.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Overzicht van vliegtuigcrash Laatste nieuws MH17: een overzicht Op 17 juli stortte vlucht MH17 boven Oekraïne neer. 298 mensen kwamen om, onder wie 196 Nederlanders. Verder lieten 42 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 10 Britten, 3 Duitsers, 4 Belgen, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw-Zeelander het leven. Hieronder verzamelen we het laatste nieuws over de ramp.
  • Foodfight tussen Polen en Rusland Rusland koopt geen soja, zonnebloempitten en vruchtensap meer in Oekraïne. Deze producten worden vanaf morgen bij de grens tegengehouden, laat Rusland weten. Volgens het land zijn de Oekraïne etenswaren een gevaar voor de gezondheid.
  • Een alcoholvrij gebied in Londen Enkelband voor Londense criminelen die van een drankje houden Criminelen die een slokje ophadden tijdens een overtreding, moeten in Zuid-Londen een jaar lang een enkelband dragen als ze weer op vrije voeten zijn. Daarmee wordt in de gaten gehouden of ze nog steeds alcohol drinken.