Afvallen nr.1 goed voornemen 2011

Vier op de vijf Nederlanders maakt goede voornemens en het meest populair is afvallen. Dat blijkt uit onderzoek van het economische bureau van ING.

Na afvallen staat 'minder druk maken' op de tweede plaats in de top 5.Hierna volgen meer sporten/bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen. De mannen hebben 500 euro over voor het slagen van hun goede voornemen, vrouwen 400 euro. In totaal vertegenwoordigt dat volgens het bureau 1,4 miljard euro.

Over dieetvoornemens zijn mensen het minst optimistisch, terwijl het grootste deel van de mensen die meer willen gaan sporten denken dat wel vol te houden.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Drugs Nederlander aangeklaagd voor dealen op Silk Road Een Nederlandse man komt in Amerika voor de rechter voor het verkopen van drugs via Silk Road. De man van 22 uit Woerden verkocht onder meer een half miljoen xtc-pillen, 4 kilo coca├»ne en 104 kilo MDMA-poeder. Daar verdiende hij miljoenen dollars aan bitcoins mee.
  • Buffalo Jills Buffalo Jills naar rechter om "seksisme" De Buffalo Bills, het American-footballteam in Buffalo, moet het de komende tijd zonder de aanmoediging van hun cheerleaders doen. Het management heeft het cheerleaderteam teruggetrokken omdat vijf ex-cheerleaders de leiding voor de rechter hebben gedaagd vanwege slechte werkomstandigheden.
  • De NOS op 3 wekdienst van vrijdag NOS op 3 Wekdienst 25 april Wat heb je vannacht gemist en wat moet je vandaag weten? Check de Wekdienst en je bent helemaal bij.