Afvallen nr.1 goed voornemen 2011

Vier op de vijf Nederlanders maakt goede voornemens en het meest populair is afvallen. Dat blijkt uit onderzoek van het economische bureau van ING.

Na afvallen staat 'minder druk maken' op de tweede plaats in de top 5.Hierna volgen meer sporten/bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen. De mannen hebben 500 euro over voor het slagen van hun goede voornemen, vrouwen 400 euro. In totaal vertegenwoordigt dat volgens het bureau 1,4 miljard euro.

Over dieetvoornemens zijn mensen het minst optimistisch, terwijl het grootste deel van de mensen die meer willen gaan sporten denken dat wel vol te houden.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Google 'Google tax' is wet Belasting op internet, in Hongarije is hij van de baan, maar in Spanje is het nu wet.
  • Gewelddadige clowns steken de grens over Frankrijk heeft het al dagen nergens anders over: de horrorclowns die willekeurige mensen op straat de stuipen op het lijf jagen. Nu lijken de enge grappenmakers de grens over te steken. In Luxemburg zijn de eerste horrorclowns gesignaleerd.
  • Preview Project Ara Phoneblok werkt, eventjes Het is toekomstmuziek die steeds een beetje luider klinkt: Phoneblok, de telefoon die je zelf in elkaar kunt zetten, werkt. In een video is een werkend prototype te zien, 15 hele seconden maar liefst.