Afvallen nr.1 goed voornemen 2011

Vier op de vijf Nederlanders maakt goede voornemens en het meest populair is afvallen. Dat blijkt uit onderzoek van het economische bureau van ING.

Na afvallen staat 'minder druk maken' op de tweede plaats in de top 5.Hierna volgen meer sporten/bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen. De mannen hebben 500 euro over voor het slagen van hun goede voornemen, vrouwen 400 euro. In totaal vertegenwoordigt dat volgens het bureau 1,4 miljard euro.

Over dieetvoornemens zijn mensen het minst optimistisch, terwijl het grootste deel van de mensen die meer willen gaan sporten denken dat wel vol te houden.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Het Russische konvooi stond vanochtend nog stil bij de Oekraïense grens, maar is inmiddels vertrokken NOS.nl: Konvooi rijdt Oekraïne binnen De eerste vrachtauto's van het hulpkonvooi voor Loegansk zijn Oekraïne binnengereden. Het gaat volgens verslaggevers ter plekke om zeker zeventig trucks. Een deel daarvan stond sinds gisteren in een stuk niemandsland.
  • Personeel van Malaysia Airlines huilt tijdens de ceremonie In beeld: dag van nationale rouw in Maleisië Maleisië treurt vandaag om de slachtoffers van rampvlucht MH17. Het land heeft voor het eerst in de geschiedenis een dag van nationale rouw. De regering heeft inwoners gevraagd zwarte kleding te dragen en een minuut stil te zijn.
  • James Foley op een foto uit 2012 in Syrië Ouders James Foley publiceren laatste e-mail van IS De ouders van James Foley kregen vlak voor de executie van hun zoon een e-mail van strijders van de Islamitische Staat (IS). Daarin stond dat ze Foley gingen executeren. De Amerikaanse website GlobalPost publiceerde de mail, met toestemming van de familie van Foyle, om te laten zien waarom IS James heeft onthoofd.