Robin Haase
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Robin Haase mag eindelijk aan de bak bij het ABN Amro-tennistoernooi. Nederlands hoogst geklasseerde tennisser heeft het in de eerste ronde in Rotterdam niet getroffen met zijn tegenstander. Haase neemt het op tegen de als derde geplaatste Fransman Gilles Simon, die vorig jaar in Rotterdam verantwoordelijk was voor de uitschakeling van de Brit Andy Murray. De partij is vanaf 19.30 uur rechtstreeks te volgen via NOS.nl.

In de middaguren staat titelkandidaat Marin Cilic op de baan in Ahoy. De als tweede geplaatste Kroaat speelt in de tweede middagpartij tegen de Luxemburger Gilles Muller om een plaats in de kwartfinales.

Schaatsen

Verder is er aandacht voor shorttracker Sjinkie Knegt op weg naar de wereldbekerfinale in Dordrecht en is er een vooruitblik op de 10 kilometer tijdens de WK afstanden in Kolomna. Kan wereldrecordhouder Ted-Jan Bloemen opnieuw stunten en Sven Kramer achter zich houden?

In Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1 zit onder anderen sportjournalist Jaap Bax, die negentig jaar wordt en lange tijd als voetbalverslaggever op de radio voor de NCRV en de NOS werkte.

Uitzendingen woensdag

TijdstipProgrammaZender
13.10-13.15 uurSportjournaalNPO 1, NOS.nl
18.45-18.54 uurSportjournaalNPO 1, NOS.nl
19.30 uur-...ABN Amro-toernooi: Haase-SimonNOS.nl
20.30-23.00 uurLangs de Lijn en OmstrekenNPO Radio 1
22.40-22.45 uurNieuwsuurNPO 2, NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl