Luis Suárez scoort in blessuretijd

Barcelona maakt geen fout bij Levante

FC Barcelona blijft aan kop in de Spaanse competitie. De ploeg won de uitwedstrijd tegen Levante met 2-0 en blijft daarmee op koers voor een volgend landskampioenschap.

Na twintig minuten was het Levante-verdediger David Navarro die de bal ongelukkig op zijn rug kreeg en de bal in eigen goal werkte. Levante herpakte zich prima en was een paar keer dicht bij een doelpunt. Zo raakte Jose Morales de paal en maakte Giussepe Rossi het Claudio Bravo lastig met een knap schot.

De Catalanen kwamen verder niet in grote problemen. Luis Suarez verdubbelde in blessuretijd nog de 0-1 voorsprong op aangeven van Lionel Messi. Barcelona heeft nu 54 punten en behoudt drie punten voorsprong op achtervolger Atlético Madrid, dat gisteren won van Eibar. Barcelona heeft overigens wel een duel minder gespeeld dan Atlético.

Real Madrid, dat derde staat op zeven punten achterstand van Barcelona, komt vanavond in actie tegen Granada.