Klaas-Jan Huntelaar
NOS Voetbal

Huntelaar scoort voor winnend Schalke 04

Klaas-Jan Huntelaar heeft met een goal bijgedragen aan de 3-0 overwinning van Schalke 04 op Wolfsburg. Het was zijn zesde goal van het seizoen. De andere doelpunten werden gemaakt door Johannes Geis en Alessandro Schoepf. Schalke klimt door de overwinning naar plaats 4, al moet Bayer Leverkusen nog spelen vanavond tegen koploper Bayern München.

Borussia Dortmund heeft in zijn jacht op Bayern dure punten verspeeld. In een mager duel bij Hertha BSC, de nummer 3, bleef Dortmund op een 0-0 gelijkspel steken.

Hekkensluiter Hannover 96 verloor met 1-0 van Mainz. Huub Stevens Hoffenheim kan morgen afstand nemen als het wint van Darmstadt. Hoffenheim staat voorlaatste met evenveel punten als Hannover.

Bayern loopt niet uit

Bayern München heeft zijn voorsprong op nummer twee Borussia Dortmund niet weten te vergroten. De koploper kwam bij Bayer Leverkusen niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Bayern, met Arjen Robben in de basis, werd pas gevaarlijk toen Thomas Müller inviel, maar ook hij wist het evenwicht niet te verstoren.

Uitslagen 20e speelronde Bundesliga

ThuisUitUitslag
Hertha BSCBorrusia Dortmund0-0
Schalke 04VfL Wolfsburg3-0
Hannover 961. FSV Mainz0-1
FC IngolstadtFC Augsburg2-0
Eintracht FrankfurtVfB Stuttgart2-4
Borussia MönchengladbachWerder Bremen5-1
Bayer LeverkusenBayern München0-0

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl