Robin van Persie verliest met Fenerbahce

Pijnlijke nederlaag Fenerbahce en Van Persie

Fenerbahçe heeft vrijdag in de Turkse competitie een gevoelige nederlaag geleden. De koploper in de Turkse competitie ging bij nummer twaalf Antalyaspor fors onderuit: 4-2. Robin van Persie kwam pas na de rust in het veld, maar ook hij kon Fenerbahce niet op sleeptouw nemen. Hij scoorde in de blessuretijd nog wel uit een strafschop.

Eto'o

Antalyaspor leidde na 45 minuten met 1-0, door een treffer van Samuel Eto'o. Het was zijn veertiende treffer van het seizoen. De 34-jarige spits is daarmee topscorer in Turkije.

Antalyaspor besliste het duel na de hervatting snel door binnen tien minuten twee keer te scoren. De 3-1 was daarna van Bruno Alves. In de slotminuut zorgde Sakib Aytac voor 4-1, waarna Van Persie in de extra tijd zijn achtste van het seizoen liet aantekenen.

Fenerbahce gaat nog wel aan de leiding met 46 punten, maar achtervolger Besiktas (41 punten) heeft drie wedstrijden minder gespeeld.