Marko Vejinovic leed gisteren met Feyenoord de vijfde nederlaag op rij
NOS Nieuws

Zeven Rotterdammers opgepakt voor bedreigen Feyenoordspeler

De politie heeft zeven mensen opgepakt die een speler van Feyenoord zouden hebben bedreigd met de dood. Het slachtoffer is middenvelder Marko Vejinovic. Hij zou zaterdagavond door de groep Rotterdammers zijn bedreigd.

De bedreigingen houden mogelijk verband met de slechte resultaten van Feyenoord. Het elftal verloor de laatste vijf wedstrijden; een negatief clubrecord. Vejinovic is met een transfersom van 3,5 miljoen euro de duurste Feyenoord-aankoop dit seizoen. Hij werd vorig jaar nog opgeroepen voor Oranje.

Vejinovic was tijdens de bedreigingen thuis. Hij zou vanuit twee auto's bedreigd zijn. Op welke manier is onduidelijk.

Bekend

De vrouw van de middenvelder belde de politie en gaf de gegevens van de auto's door, waarop drie verdachten meteen konden worden opgepakt. De vier anderen zijn gisteren gearresteerd. De zeven verdachten zijn verhoord en een van hen zou hebben bekend.

Alle verdachten zijn weer vrij, maar de politie gaat wel door met het onderzoek naar de doodsbedreigingen.

Marko Vejinovic eerder dit seizoen in duel met Ajacied Viktor Fischer

Volgens algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord is de directie ziedend. "Je blijft uit het privédomein van spelers, hoe teleurstellend resultaten ook zijn", zegt hij in De Telegraaf.

Ook de nieuwe spits van de Rotterdammers, Michiel Kramer, zou bezoek hebben gehad van de aanhang. Hij hoorde afgelopen week gerommel in zijn tuin. Toen hij ging kijken, riepen mannen vanuit een wegrijdende auto dat hij moest oprotten bij Feyenoord.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl