Wereld leeft mee met zwangere Kim Tucci
NOS Nieuws

Australische vrouw die van vijfling gaat bevallen is internethit

De 26-jarige Kim Tucci uit het Australische Perth is hoogzwanger van een vijfling en vertelt openhartig over haar belevenissen. Die zwangerschapsverhalen zijn een ware hit op internet. Haar Facebookpagina 'Verrast Door Vijf' wordt wereldwijd door bijna 150.000 mensen gevolgd.

Kim verwacht vier meisjes en een jongetje en ze heeft het de laatste weken niet makkelijk: "Ik kon de pijn vandaag bijna niet meer verdragen", schrijft ze afgelopen week. "Pijnstillers hielpen niet meer." Maar gelukkig kan de aanstaande moeder rekenen op de hulp van haar Facebookvolgers. "Masseuse Amy kwam vandaag naar mijn huis om me te masseren en nam alle pijn weg", vertelt Kim.

Echo van de vijf baby's die Kim Tucci verwacht

Het medeleven komt uit alle hoeken van de wereld, ook uit Nederland. Lia Schravesande uit Maassluis schrijft op de pagina: "Ik wens jou en je vijf kleintjes het allerbeste."

Vijf Big Mac-menu's

Intussen moet Kim stevig dooreten om haar vijf baby's te kunnen voeden. "Ik moet elke dag 6000 kilocalorieën binnenkrijgen om de kinderen in leven te houden." Dat is drie keer de hoeveelheid die onder normale omstandigheden wordt aanbevolen voor een vrouw en staat gelijk aan vijf Big Mac-menu's per dag. En dat valt haar zwaar: "Ik heb geen ruimte meer in mijn maag, omdat de baby's daar tegenaan duwen", klaagt ze.

Toch blijft Kim positief. "Is het dit allemaal waard? Ja! Ik zal doorzetten!" De kinderen zullen met behulp van een keizersnede ter wereld worden gebracht.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl