NOS Voetbal

PSV gaat miljoenen in De Herdgang investeren

PSV miljoen investeren op Herdgang

PSV keek met een voldaan gevoel terug op 2015 tijdens de nieuwjaarsreceptie. Sportieve hoogtepunten: kampioen geworden en een ronde verder in de Champions League. Een mooi moment dus om Phillip Cocu zijn nieuwe contract tot 2019 te laten ondertekenen.

Directeur Toon Gerbrands vertelde dat PSV behalve sportieve doelen ook grote ambities heeft met trainingscomplex De Herdgang. De Eindhovense club gaat zo'n zeven miljoen euro investeren en wil er een mini-stadion van tweeduizend toeschouwers plaatsen. "Als de gemeente akkoord is en wij de financiering rond hebben, willen we zo snel mogelijk beginnen", aldus Gerbrands.

Vennegoor terug

Verder werd bekend dat Jan Vennegoor of Hesselink per direct aan de scoutingstaf wordt toegevoegd. Vennegoor of Hesselink (37) speelde van 2001 tot 2006 voor PSV. Ook wil Gerbrands snel om de tafel met technisch manager Marcel Brands om diens contract tot 2020 te verlengen. Gerbrands: "Hij is de architect van het elftal. Hij kwam hier binnen in een lastige tijd en zijn aankoopbeleid is heel succesvol. De transferbalans is heel positief, financieel en sportief."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl