In samenwerking met
RTV Oost
NOS Nieuws

Oud-Kamerlid Sabine Uitslag per ongeluk op Kruidvat-folder

Voormalig CDA-Kamerlid Sabine Uitslag keek vandaag raar op toen ze de nieuwe folder van Kruidvat bekeek. Ze staat prominent op de voorkant als model zonder er zelf van af te weten.

De foto is bewerkt maar het is overduidelijk haar eigen gezicht. Kruidvat heeft toegegeven dat er een fout is gemaakt. "Ons reclamebureau heeft als inspiratie een aantal foto’s naar de illustrator gestuurd en die heeft de foto een op een overgenomen", zegt een woordvoerder tegen RTV Oost.

Sympathieke uitstraling

"We waren op zoek naar een vrouw die lacht met een sympathieke uitstraling. We hebben een proef van de folder ontvangen maar ik moet zeggen dat niemand van ons haar herkend heeft. Inmiddels kent iedereen bij ons haar ook", zegt de woordvoerder lachend.

De winkelketen heeft inmiddels contact gehad met Uitslag en excuses aangeboden. Volgens de woordvoerder heeft het oud-Kamerlid de fout sportief opgevat. "Sabine is als ambassadeur verbonden aan het Babyhuis, een opvang voor baby’s, voor wie ouders tijdelijk niet kunnen zorgen, en daarom gaan we op haar verzoek een jaar lang het Babyhuis met luiers sponsoren."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl