Memphis Depay kan het niet geloven; United ligt eruit

Van Gaal en United uitgeschakeld in Champions League

Voor Manchester United rest niets anders dan een vervolg in de Europa League. De ploeg van Louis van Gaal ging met 3-2 ten onder bij VfL Wolfsburg en moet daarmee genoegen nemen met de derde plaats in groep B, achter de Duitsers en PSV.

De eerste helft in Wolfsburg was om te smullen. Nadat André Schürrle al in de derde minuut een enorme kans had gemist, kwam United in de tiende minuut op 1-0 door Anthony Martial. Drie minuten later was het alweer gelijk door een mooie volley van Naldo, waarna Wolfsburg de Engelse defensie bij de 2-1 tureluurs tikte, met Vieirinha als eindstation.

Even virtueel door

Na rust bleef het een aantrekkelijk schouwspel met een beter Wolfsburg en hadden beide ploegen kansen genoeg om te scoren. Voor United was Memphis Depay er twee keer dichtbij, met een halve omhaal en met een vrije trap.

Via een eigen goal van Josuha Guilavogui in de 82ste minuut kwam United alsnog op 2-2 en was Manchester even virtueel door, maar twee minuten later kopte Naldo de Duitsers alsnog naar de groepswinst en United in rouw.