Ariane, Amalia en Alexia
NOS Nieuws

Nieuwe foto van jarige Amalia en haar zussen vrijgegeven

Ter ere van haar twaalfde verjaardag heeft de Rijksvoorlichtingsdienst een nieuwe foto vrijgegeven van prinses Amalia en haar twee zusjes. De foto van de drie is in september genomen in de buurt van Apeldoorn.

De prinsessen werden gefotografeerd tijdens een buitenrit op hun paarden. Amalia zit op Safary, Alexia rijdt Pixie en Ariane zit op Fredje.

Over de oudste twee prinsessen wordt op de site van de RVD geschreven dat hun hobby's "paardrijden, hockey, zingen en pianospelen" zijn. Ariane houdt blijkbaar minder van zingen, bij haar staan als hobby's "paardrijden, hockey, tekenen en pianospelen".

Concert

Ter gelegenheid van de verjaardag van de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is er, net als in de afgelopen jaren, in Den Haag een klassiek concert, het Prinses van Oranje Concert.

De Marinierskapel der Koninklijke Marine speelt onder meer werken van de componisten Chabrier, Poulenc, Berlioz en Lalo. Kinderen van de Haagse basisschool Prinses Amalia zijn uitgenodigd voor het concert.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl