Cheikh N'Doye (l) en Zlatan Ibrahimovic (r)

PSG voor het eerst doelpuntloos

Paris Saint-Germain heeft dinsdagavond in de topper tegen Angers genoegen moeten nemen met een 0-0 gelijkspel. Daarmee kwam een einde aan een zegereeks van negen duels. De ongeslagen Parijzenaars speelden voor de derde keer gelijk en bleven voor het eerst doelpuntloos.

Voor rust waren Edinson Cavani en Ángel Di María dicht bij een goal, maar zij raakten de paal. Namens Angers kopte Romain Thomas op de lat. Ook in de tweede helft bleven doelpunten uit.

Invaller Ibrahimovic

Invaller Zlatan Ibrahimovic, die werd gespaard, kon zijn team evenmin helpen. Gregory van der Wiel deed vanwege rugklachten niet mee. Serge Aurier verving hem als rechtsback.

PSG gaat met 42 punten na 16 wedstrijden aan de leiding en heeft daarmee 14 punten voorsprong op naaste achtervolger Caen, dat woensdag op bezoek gaat bij AS Monaco. Angers staat met 27 punten derde.