Gordon
NOS Nieuws

Gordon stopt definitief met zingen

Gordon gaat stoppen met zingen. Dat heeft de zanger gisteren bekendgemaakt in het RTL4-programma Carlo's TV Café. Op zijn Facebookpagina heeft hij het nieuws vanochtend bevestigd.

Gordon plaatste een bericht over zijn besluit op Facebook

Volgend jaar november geeft de zanger nog twee afscheidsconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam. "En daarmee besluit ik mijn 25-jarige muzikale carrière", zei Gordon Heuckeroth tegen Carlo Boszhard.

"Het is een mooie tijd geweest, een einde van een tijdperk", valt te lezen op zijn Facebook. "Ik heb zo vreselijk genoten van al het succes en ook het applaus."

Sneer

De zanger is kritisch op de media in Hilversum. "Ze hebben nooit een blijk van waardering laten horen aan mij in al die jaren dat ik bezig ben". De zanger stelt dat het uitbrengen van platen tegenwoordig geen zin meer heeft. Er is volgens hem iets mis met de houding van de radiosamenstellers tegenover Nederlandse artiesten.

"Maar ik kan ondanks dat terugkijken op een fenomenale carrière met zoveel hoogtepunten dat ik een tevreden mens mag zijn".

Carrière

Gordon scoorde zijn eerste nummer 1-hit in 1991 met Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn. Hij had ook hits te pakken samen met Re-Play, De Toppers en Los Angeles The Voices. Gordon zegt zich nu te willen richten op zijn tv-carrière en zijn koffiesalons.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl