Wesley Sneijder

Nieuwe coach levert Galatasaray geen winst op

De aanstelling van Mustafa Denizli heeft Galatasaray geen overwinning gebracht. De regerend kampioen verspeelde in de uitwedstrijd tegen Kasimpasa twee keer een voorsprong: 2-2.

Burak Yilmaz opende de score, Hakan Arslan maakte gelijk en na rust zette Hakan Balta de bezoekers weer op voorsprong en liet de Braziliaan Titi het laatste doelpunt noteren. Bij Galatasaray speelde Wesley Sneijder de hele wedstrijd en Ryan Donk deed negentig minuten mee bij Kasimpasa.

Besiktas onderuit

Koploper Besiktas leed eerder op zondag zijn tweede nederlaag van het seizoen. Akhisar Belediyespor won dankzij goals van Güray Vural en Leocífio Sami met 2-0 in Istanbul.

Met 29 punten uit 30 duels gaat Besiktas nog wel aan kop, maar Fenerbahçe, de club van Robin van Persie, kan maandag de leidende positie overnemen met een overwinning in de thuiswedstrijd tegen Trabzonspor. Akhisar Belediyespor staat op vier punten derde en Galatasaray bezet met 23 punten een teleurstellende vierde plaats.