Real Madrid viert de tweede goal van Cristiano Ronaldo

Bale en Ronaldo voorkomen nieuwe zeperd Real

Real Madrid heeft na opeenvolgende nederlagen tegen Sevilla (3-2) en FC Barcelona (0-4) weer eens gewonnen in de Primera División. De Koninklijke triomfeerde met 2-0 bij Eibar en nam daarmee iets van de druk op coach Rafael Benítez weg.

In een rommelig duel was Real duidelijk de betere ploeg. Gareth Bale brak op aangeven van Luka Modric kort voor rust de ban met een kopbal. De hele tweede helft hing een tweede Madrileense goal in de lucht, maar die viel pas in de slotfase.

Cristiano Ronaldo scoort één keer tegen Eibar

Na een overtreding van Dani Garcia op invaller Lucas kreeg Real in de 82ste minuut een strafschop, die door Cristiano Ronaldo werd benut. De Portugese aanvaller maakte zijn negende goal van het seizoen.

Real blijft door de zege op zes punten achterstand van koploper FC Barcelona. Atlético Madrid bezet op vier punten de tweede plaats. Barcelona won zaterdag al met 4-0 van Real Sociedad, Atlético klopte Espanyol met 1-0.