Kingsley Coman scoorde de 2-0 voor Bayern Munchen

Bayern eenvoudig langs Hertha BSC

Bayern München is nog altijd ongeslagen in de Bundesliga. In eigen huis won Bayern met 2-0 van Hertha BSC. Thomas Müller en de negentienjarige Kingsley Coman zorgden in de eerste helft voor de enige doelpunten. Hertha liep bijna de hele wedstrijd achter de feiten aan. In de slotfase kreeg de Berlijnse ploeg een aantal kansen, maar doelpunten leverde het niet op.

Arjen Robben zat niet bij de selectie van Bayern. Robben viel dinsdag geblesseerd uit in de Champions League-wedstrijd tegen Olympiakos met een spierblessure. Uit voorzorg kreeg hij dit weekeinde rust.

Stevens' Hoffenheim dicht bij overwinning

Huub Stevens was met Hoffenheim dicht bij een overwinning. Tot vijf minuten voor tijd stond Hoffenheim met 3-2 voor. In de 87e minuut maakte Fabian Johnson de gelijkmaker voor Gladbach.

Toen Stevens eind oktober het roer overnam bij Hoffenheim stond de ploeg voorlaatste. Nu staat Hoffenheim op laatste plaats in de Bundesliga.

HSV win derby van Noord-Duitsland

Hamburger SV heeft de Noord-Duitse derby van Werder Bremen gewonnen. HSV won in Bremen met 3-1 en klimt daarmee naar plaats zes.

Hannover 96 won met 4-0 van promovendus Ingolstadt. Na 25 minuten stond Hannover al 3-0 voor.