Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie
NOS Voetbal

Geen problemen voor Van Bronckhorst in aanloop stadsderby

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kan over een fitte selectie beschikken voor de stadsderby tegen Excelsior van zaterdagavond. Ook Eljero Elia is gewoon weer beschikbaar.

Elia kampte in de aanloop naar de wedstrijd van vorige week tegen FC Twente al met liesklachten en moest in dat duel ook voortijdig naar de kant. Die vroege wissel was meer een voorzorgsmaatregel en nu is Elia dan ook weer helemaal fit.

Van Bronckhorst verwacht tegen Excelsior ook gewoon te kunnen beschikken over Marko Vejinovic, die vrijdag de training miste wegens ziekte. Tonny Vilhena meldde zich wel weer op het trainingsveld, nadat hij eerder deze week ziek was geweest.

Alleen de winst telt

Reden voor wijzigingen in het elftal ziet Van Bronckhorst niet. "Ik ben tevreden over de vorm van het elftal. Het team staat goed", zo zei hij op de persconferentie.

Dat de wedstrijd tegen Excelsior, het kleine broertje uit Rotterdam, geen gemakkelijk duel wordt, beseft de trainer maar al te goed. "De laatste weken is wel bewezen dat het niet makkelijk is om van Excelsior te winnen. Maar voor ons telt alleen de winst."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl