Louis van Gaal betreedt Old Trafford
NOS Voetbal

'We hadden het in de eerste helft af kunnen maken'

Manchester United had zich kunnen plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Een zege op PSV in het eigen Theatre of Dreams had daarvoor volstaan. Het werd echter 0-0.

United-coach Louis van Gaal reageerde na afloop teleurgesteld. "Nee, ik ben zeker niet tevreden. We hadden het in de eerste helft af kunnen maken. Daar hadden we genoeg kansen voor. In de tweede helft werd het slechter."

Over het middenveld was hij niet te spreken. "Daar heb ik ook gewisseld. Verder hebben we weinig of niets weggegeven. Het resultaat is teleurstellend, want je moet de thuiswedstrijden winnen."

Een koe en een rat race...

"Achteraf kan iedereen in de kont van een koe kijken. Het zou makkelijker geweest zijn als we vandaag hadden gewonnen, dan waren we gekwalificeerd. Van de drie tegenstanders is Wolfsburg de beste. Maar volgens mij kunnen wij van ze winnen."

Van Gaal had graag een rustmoment gehad in de Champions League, want in de competitie moet United ook wekelijks aan de bak, zo beklaagt hij zich voor de camera van SBS6. "De Premier League is een rat race. Daarin moeten we ook elke week presteren."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl