PSV-trainer Phillip Cocu
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

PSV gaat vanavond in Engeland de huid zo duur mogelijk verkopen op bezoek bij Manchester United. De regerend landskampioen gaat de vijfde speelronde van de Champions League in als nummer twee van de poule en hoopt die plek vast te kunnen houden.

De wedstrijd is vanaf 20.30 uur te volgen via Langs de Lijn op NPO Radio 1 (Andy Houtkamp en Frank Wielaard zijn ter plaatse en Foeke Booy verzorgt de analyses) en via het liveblog op NOS.nl.

In het Sportjournaal om 13.10 uur wordt vooruitgeblikt op Manchester United-PSV en om 22.40 uur is er een samenvatting te bekijken in Nieuwsuur.

Morgen speelt ook Ajax een uitwedstrijd aan de andere kant van de Noordzee. De Amsterdammers vechten in Glasgow tegen Celtic voor hun laatste kans om te overwinteren in de Europa League. In Nieuwsuur beelden van de training en persconferentie van trainer Frank de Boer.

Er zal ook aandacht zijn voor de zorgwekkende situatie waarin FC Twente verkeert. Voorzitter Aldo van der Laan stapte gisteravond op na het uitlekken van documenten van investeringsmaatschappij Doyen.

Uitzendingen op woensdag 25 november

Tijdstip Programma Medium
13.10 uur Sportjournaal NPO 1 O.a. een samenvatting van FC Barcelona-AS Roma
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl O.a. een vooruitblik op Manchester United-PSV
20.00 uur Liveblog NOS.nl Vijfde speelronde Champions League met United-PSV
20.30 uur Langs de Lijn NPO Radio 1 O.a. live verslag van Manchester United-PSV
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2 O.a. een samenvatting van Manchester United-PSV, vooruitblik Celtic-Ajax

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl