Eythora Thorsdottir tijdens de WK in Glasgow
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Een drukke sportzondag op deze eerste dag van november. De NOS is met camera's onder meer aanwezig in Den Haag, Glasgow en Enschede.

De WK turnen worden vandaag afgesloten met de toestelfinales. Voor Nederland komen Eythora Thorsdottir en Sanne Wevers (balk) en Lieke Wevers (vloer) in actie. De eerste beelden vanuit Glasgow zijn vanaf 14.20 uur te zien op NOS.nl en NPO 1.

Schaatsen

De schaatsers staan wederom klaar voor de start in Enschede. Vandaag staan de 5.000 meter (vrouwen), de 10.000 meter (mannen) en beide 1.000 meters op het programma. Stefan Groothuis en Margot Boer, die naast wereldbekertickets grepen op de 500 meter, hopen op de sprint wel bij de beste vijf te eindigen.

Op NOS.nl wordt uitgebreid verslag gedaan van de wedstrijden, er is echter geen livestream. Door de vele pilaren op het middenterrein van de ijsbaan van Enschede is het niet mogelijk de races goed in beeld te brengen.

Vanaf 13.30 uur blikt Dione de Graaff met Erben Wennemars vooruit op het schaatsseizoen vanuit Enschede. Deze voorbeschouwing is te zien op NOS.nl en NPO 1.

Wat is er in Studio Sport te zien van 13.10 tot 20.00 uur?

13.10 uurStudio Sport VandaagMet het eredivisie-overzicht, Joep Schreuder bij de Friese derby en vooruitkijken naar de WK turnen.
13.30 uurSchaatsen en voetbalVoorbeschouwing op het schaatsseizoen met Dione de Graaff en Erben Wennemars, Joep Schreuder blikt vooruit op sc Heerenveen-SC Cambuur.
14.20 uurWK turnenDe toestelfinales, met rond 15.00 uur Sanne Wevers en Eythora Thorsdottir in de finale balk en rond 16.30 uur Lieke Wevers in de finale vloer.
18.10 uurStudio SportO.a. WK turnen, Kampong-Bloemendaal (hockey), KNSB Cup, Jumping Maastricht, marathon New York, World Series (honkbal).
19.00 uurEredivisieADO Den Haag-Feyenoord, sc Heerenveen-SC Cambuur, FC Utrecht-FC Twente en AZ-NEC.

Eredivisie

In de eredivisie gaat nummer twee Feyenoord om 12.30 uur op bezoek bij ADO Den Haag. Twee uur later wordt er in Friesland afgetrapt voor de derby sc Heerenveen-SC Cambuur. Een beladen duel.

Programma elfde speelronde

Andere topsport

In Mexico wordt de zeventiende grand prix van het seizoen verreden. Nico Rosberg start vanaf poleposition, voor zijn ploeggenoot en kersverse wereldkampioen Lewis Hamilton. Max Verstappen begint als achtste aan de race.

Uitzendingen zondag

Tijd Programma Medium
13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1Live-verslag van voetbal, hockey, schaatsen, turnen en paardensport
18.10 uur Studio Sport NPO1, NOS.nl
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl met ADO-Feyenoord, Heerenveen-Cambuur, Utrecht-Twente en AZ-NEC
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.17 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl gasten: Sjoerd Mossou, Edwin Winkels, Pierre van Hooijdonk en Jan Mulder

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl