Bart Deurloo in Glasgow
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

Bij de WK turnen in Glasgow verdelen de mannen vandaag de medailles in de meerkampfinale. Voor Nederland maakt Bart Deurloo deel uit van het deelnemersveld. Vanaf 19.15 uur is de meerkampfinale live te zien op NOS.nl.

Naast de WK turnen is er op vrijdag een gevarieerd sportaanbod. De schaatsers beginnen in Enschede aan het seizoen en strijden daar om tickets voor de wereldbekerwedstrijden.

Het programma start vanaf 15.30 uur met de 5.000 meter en de 500 meter bij de mannen en de 1.500 meter bij de vrouwen. NOS.nl zal per afstand uitgebreid berichten over de verrichtingen van de schaatsers. Er is dit keer echter geen live-stream. Door de vele pilaren op het middenterrein van de ijsbaan van Enschede is het niet mogelijk de races goed in beeld te brengen.

Schaatsers op jacht naar wereldbekertickets

Na drie dagen bekervoetbal gaat vanavond de eredivisie weer verder. De elfde speelronde wordt om 20.00 uur afgetrapt met het duel tussen Heracles Almelo en Willem II. De samenvatting is om 22.55 uur te zien op NPO 2. Voor rechtstreekse updates is er het liveblog op NOS.nl en zijn er live-flitsen op NPO Radio 1.

Bij de WK-atletiek voor paralympiërs in Doha zijn er vandaag opnieuw twee Nederlandse kandidaten. Marianne Verdonk komt uit in de finale van de 400 meter (T20) en Ranki Oberio komt in actie bij het hinkstapspringen (T20).

En laat in de Nederlandse nacht is de derde wedstrijd in de World Series tussen New York Mets en Kansas City Royals. De Royals staan met 2-0 voor. Voor de derde wedstrijd reizen de teams naar New York. Morgenochtend is de samenvatting te zien op NOS.nl.

Uitzendingen vrijdag 30 oktober

Tijd Programma Medium
13.10 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl
18.45 uurSportjournaal NPO 1 en NOS.nl
19.15 uur WK turnen NOS.nl Livestream meerkampfinale (m)
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1 Heracles Almelo - Willem II, WK turnen, schaatsen  
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
22.55 uur   Studio Sport Eredivisie NPO 2 en NOS.nl Heracles Almelo - Willem II      
23.50 uur Studio Sport NPO 3 en NOS.nl Samenvatting meerkampfinale WK turnen

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl