Furdjel Narsingh wordt gefeliciteerd met zijn treffer

SC Cambuur wint ook niet van ADO Den Haag

SC Cambuur wacht nog steeds op zijn eerste overwinning van het seizoen. In een duel dat pas na rust de moeite waard werd, speelden de Friezen met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag.

In een matige eerste helft met een iets sterker Cambuur, viel slechts één grote kans te noteren en die was voor ADO. Mike Havenaar wurmde zich vrij, kwam oog in oog met doelman Leonard Nienhuis, die het slappe tikje van de spits simpel kon pareren.

Kort na rust scoorde Havenaar wel: uit een voorzet van Edouard Duplan kopte hij raak. Even later kreeg Furdjel Narsing na geklungel bij ADO een vrije doortocht: 1-1.

Daarna misten Sjoerd Overgoor (twee keer) en Xander Houtkoop grote kansen op de 2-1. Aan de andere kant redde Nienhuis knap op een inzet van Vito Wormgoor.