Vitor Pereira weet niets over belangstelling voor Robin van Persie
NOS Voetbal

Pereira: weet niets van belangstelling voor Van Persie

"Over belangstelling van FC Barcelona voor Robin van Persie weet ik helemaal niets, behalve wat jullie erover schrijven." Fenerbahçe-coach Vitor Pereira is duidelijk op de persconferentie, aan de vooravond van de Europa Leaguewedstrijd tegen Ajax. "Ik heb er niks over gehoord verder en wil er ook niet over speculeren", aldus de trainer woensdagmiddag in Istanbul.

Pereira weet niets van belangstelling voor Van Persie

Vorige week werd bekend dat Barcelona Van Persie graag wil overnemen van de Turkse club. De oud-Feyenoorder moet in de Catalaanse hoofdstad dienen als reserve voor het supertrio Messi, Suárez en Neymar.

Van Persie kon de eerste maanden in Istanbul nauwelijks overtuigen en zou een moeizame band hebben met Pereira. De Portugese trainer ontkent dat laatste. "De band met Van Persie is niet slecht. Natuurlijk heeft een trainer altijd een andere kijk dan een speler. Dat is normaal. Mijn rol is om 25 spelers goed te gebruiken. Daar ben ik mee bezig."

Blij

Volgens Pereira had Van Persie in Turkije te maken met een fysieke achterstand. "Hij was fysiek niet goed toen hij naar Fenerbahçe kwam. Nu gaat dat beter. Hij wil elke wedstrijd negentig minuten spelen. Hij wil nooit eerder van het veld. Daar ben ik blij mee. We hebben af en toe een andere kijk op dingen, maar dat is normaal."

Robin van Persie

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl