Djibril Cisse
NOS Voetbal

Franse politie hoort Cisse over sekstape Valbuena

Voormalig Frans international Djibril Cisse is vanmorgen in Parijs om 06.00 uur van zijn bed gelicht door de Franse politie om te praten over chantage van zijn oud-ploeggenoot Mathieu Valbuena middels een sekstape. Inmiddels is Cisse weer op vrije voeten.

De 34-jarige Cisse werd in hechtenis genomen omdat hij de drie andere arrestanten kent die Valbuena geld zouden hebben gevraagd om de sekstape niet te publiceren, zegt de politie. Hij wordt niet gezien als initiator van de chantage.

Mathieu Valbuena, afgelopen weekend in actie voor Frankrijk

Ploeggenoten

Cisse en Valbuena kwamen samen uit voor het Franse elftal en speelden tussen 2006 en 2008 ook samen bij Marseille. In die periode was Cisse zelf slachtoffer van een sekstape-schandaal. Ook hij stapte naar de politie en zijn belager werd gearresteerd.

Valbuena staat onder contract bij Olympique Lyon en is nog steeds international. Met de voetbalcarrière van Cisse gaat het wat minder. De oud-spits van Liverpool zit zonder club en is tegenwoordig meer bekend om zijn deelname aan de Franse versie van Dancing with the Stars.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl