Danny Blind reist woensdag naar Kazachstan
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Het Nederlands elftal traint voor de laatste keer deze week op Nederlandse bodem. Om 12.15 uur werken de mannen van bondscoach Danny Blind een besloten training af in het Sparta Stadion in Rotterdam.

Om 15.30 uur stapt Oranje op het vliegveld van Rotterdam in het vliegtuig richting Astana. In de Kazachse hoofdstad, waar het vier uur later is, komt Oranje omstreeks 02.00 uur lokale tijd aan. In Nieuwsuur een impressie van de aankomst van Oranje in Kazachstan.

Champions League

De voetbalsters van FC Twente krijgen in de tweede ronde van de Champions League Bayern München (met Vivianne Miedema) op bezoek. De tussenstand is te volgen op Teletekstpagina 846. Op NOS.nl kunt u na de wedstrijd een verslag lezen van de wedstrijd. In Langs de Lijn besteden we ook aandacht aan het duel.

De handbalsters spelen hun eerste wedstrijd in de EK-kwalificatiereeks tegen Bulgarije. Op NOS.nl en Teletekst doen we verslag van die wedstrijd, met alle uitslagen en de stand in de groep van Oranje. In Langs de Lijn kunt u luisteren naar een nabeschouwing.

De uitzendingen van woensdag

Tijd Programma Medium
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl