Dick Advocaat kijkt toe

Advocaat wint weer niet, City verpulvert Newcastle United

Dick Advocaat blijft met Sunderland maar kwakkelen in de Premier League. De Nederlandse trainer kwam tegen West Ham United niet verder dan 2-2. Jeremain Lens bracht Sunderland op 2-0 met een sublieme stift, maar moest vervolgens vertrekken na een rode kaart.

Carl Jenkinson bracht op slag van rust West Ham United terug in de wedstrijd (1-2). Na precies een uur bepaalde Dimitri Payet de eindstand op 2-2, Dick Advocaat en Sunderland zijn na acht wedstrijden nog altijd zonder zege in de Premier League.

Dikke nederlaag Newcastle United

Newcastle United begon goed aan de wedstrijd tegen Manchester City. Newcastle opende de score. Met de buitenkant van zijn rechtervoet gaf Georginio Wijnaldum voor op Aleksandar Mitrović, die eigenlijk alleen maar zijn hoofd er tegenaan hoefde te zetten: 0-1.

Vlak voor rust trok Sergio Agüero de stand gelijk. David Silva slingerde de bal richting doel, waar Fernandinho stond om de bal door te geven aan Sergio Agüero, die vrij in kon koppen.

Na rust ging het hard met Manchester City. Ietwat gelukkig maakte Agüero de 2-1 en nog geen minuut daarna wipte hij de bal over Krul, waardoor het in de 50ste minuut al 3-1 stond.

Vijf goals!

Kevin de Bruyne deed er nog een schepje bovenop door met een halve omhaal 4-1 te maken. Agüero maakte ook nog zijn vierde en vijfde waardoor de stand op 6-1 kwam.

Even later maakte de Argentijn plaats voor Wilfried Bony, waarna de doelpuntenregen ophield.