NOS Voetbal

Dresscode op Anfield luidt: Jürgen Klopp

Bij het duel tussen Liverpool en Aston Villa geldt zaterdag een wel heel opmerkelijke dresscode. De supportersvereniging van de thuisploeg roept alle supporters op om verkleed als Jürgen Klopp naar het stadion te komen.

Fans van Liverpool zijn coach Brendan Rodgers zat en hopen met deze ludieke actie op de handtekening van Klopp, die sinds zijn vertrek bij Borussia Dortmund zonder club zit. Een trainingsjack, petje en bril volstaat wat de fans betreft voor een goede Klopp-imitatie.

Jürgen Klopp afgelopen april in zijn welbekende outfit. Liverpoolfans hopen dat hij binnenkort in het rood gekleed gaat.

Matige start

Liverpool is matig begonnen aan het seizoen. De ploeg van Rodgers won alleen de eerste twee wedstrijden van het seizoen met 1-0 van Stoke City en AFC Bournemouth. In de vier duels daarna pakte Liverpool slechts twee punten.

Rodgers, bezig aan zijn vierde seizoen op Anfield, eindigde twee jaar terug met Liverpool als tweede in de Premier League. Dit seizoen hoopt de club bij de eerste vier te finishen. Voorlopig staat Liverpool dertiende.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl