NOS Voetbal

Tannane: schandalige overtreding Moreno

Tannane: schandalige overtreding van Moreno

Heracles-aanvaller Oussama Tannane was na afloop van het duel Heracles-PSV (2-1) woedend op zijn tegenstander Héctor Moreno. De Mexicaan vestigde in Almelo de aandacht op zich door Tannane uit de wedstrijd te schoppen.

"Ik vond het een schandalige overtreding", zei Tannane over de actie van Moreno, die eerder deze week veel commotie veroorzaakte met een harde overtreding op Luke Shaw tijdens PSV-Manchester United. Shaw liep daarbij een dubbele beenbreuk op.

Moreno maakt overtreding op Tannane

"Hij was te laat met zijn actie. Moreno weet wat hij vorige week heeft gedaan. Ik vond dat de scheidsrechter een kaart had moeten trekken", aldus Tannane, die aan de overtreding last aan de knie overhield. "Er zit nu veel vocht in, morgen moet blijken hoe ernstig het is."

Cocu: Héctor zocht de bal

PSV-trainer Phillip Cocu zag het incident vanaf de zijlijn, maar wilde nog niet de vergelijking met de tackle op Shaw maken. "Ik had het idee dat Héctor de bal zocht, maar te laat reageerde. Maar ik heb de beelden nog niet gezien, dus ik kan er nog geen goed oordeel over geven."

Reactie Cocu

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl