Nani scoorde twee keer voor Fenerbahçe tegen Antalyaspor

Fenerbahçe koploper na zege in slotseconden

Fenerbahçe heeft de koppositie veroverd in de Turkse Süper Lig. De ploeg van Robin van Persie versloeg in eigen huis Antalyaspor met 2-1, al ging dat niet zonder slag of stoot.

Het gepromoveerde Antalyaspor had de eerste twee duels gewonnen, mede dankzij drie doelpunten van Samuel Eto'o. In Istanbul leek de club op weg naar een gelijkspel. Nani bracht Fenerbahçe op aangeven van Van Persie vlak voor rust op voorsprong, maar in de zeventigste minuut maakte Guilherme gelijk.

In de 97ste minuut schoot Nani met zijn tweede doelpunt, dit keer uit een vrije trap, Fenerbahçe alsnog naar de overwinning.

Van Persie negentig minuten

Van Persie, die maandag aansluit bij het Nederlands elftal, speelde voor het eerst negentig minuten voor zijn Turkse werkgever.